<<< Takaisin

Kumppanuudet

Saadakseen aikaan suuria asioita, kannattaa pienen yrityksen verkostoitua. Olen löytänyt omat yhteistyökumppanini ja oman heimoni samanlaiseen oppimisen pedagogiikkaan perustuvista Tiimiakatemia Globalista ja Intotalosta. Molempien kanssa saan toimia samanhenkisten yrittäjien ja valmentajien kanssa, pääsen kokemaan itselleni tärkeää suurempaan yhteisöön kuulumista ja onhan porukalla tekeminen aina hauskempaakin.

Tiimiakatemia

Olen ollut mukana mm. Tiimimestari-valmennuksissa, Uuden aallon johtamisvalmennuksissa ja organisaatiokohtaisissa johtoryhmä- tai johtotiimivalmennuksissa. Olen sertifioitu Tiimiakatemia Senior Coach.

Tutustu esittelyyni Tiimiakatemian sivuilla:
tiimiakatemia.com/asiantuntijat/niina-palmunen/

tiimiakatemia.com/asiantuntijamme/

Intotalo

Intotalolla valmennukseni pääpaino on ollut yrittäjyydessä. Olen toiminut vuodesta 2015 Yrittäjyyden (ent. yrittäjän) ammattitutkinnon vastuuvalmentajana lähi- ja verkkototeutuksissa ja useamman vuoden myös Kasvuun johtamisen valmennuksissa vastuuvalmentajana ja yrityskonsulttina.

Intotalo: www.intotalo.com/yrittajakoulutus-verkossa/

Esiintymisvalmennus Ilo

Uusin kumppanini on Esiintymisvalmennus Ilo ja Niina Sainius. Haluan olla auttamassa kaikkia verkossa toimivia valmentajia, työpajojen vetäjiä, fasilitaattoreita, kokousten järjestäjiä ja kouluttajia kehittymään. Verkkovalmennus ja verkkokokoukset ovat tulleet jäädäkseen, mutta liian usein se tarkoittaa yhtä puhuvaa päätä ja nuokkuvia (tai multitaskaavia) osallistujia. Näin ei tarvitsisi olla. Siksi yhdistimme verkkopedagogiikan, valmentamisen ja tiimioppimisen osaamiseni ja Niina Sainiuksen esiintymisvalmennus- ja koulutusmateriaaliosaamisen, ja nyt meillä on valmennus, jonka avulla saadaan aikaan tehoa, hauskuutta ja parempaa oppimista verkkoon.

Lisätietoja valmennuksestamme löydät: www.vaikutaoikein.fi/tuote/opi-verkkovaikuttajaksi/

Näiden lisäksi yrityksen tarinaan on liittynyt monia hankekumppanuuksia yritysten, oppilaitosten ja muiden hanketoimijoiden kanssa ja pitkä yhteistyö Vierumäen, eli Suomen Urheiluopiston, kanssa ja uudempia kumppanuuksia mm.

Muutosturvaverkoston ja Toisintekijöiden kanssa.